Како да бидете довољно јаки за да га подигнете другара што е потежак од вас (видео)

Сподели со своите пријатели

Мужи обично обожавав две работе, да се правив дека су надарени тамо доле и да се парвив дека су много јаки.

Loading...

Е с’га малце за овој второ пошто ни е виде у т’ј контекст, а на њега ќе видите каок уствари у жељу да испадне поголем јунак, т.е. да испадне појак од другара му он „успева“ да га подигне, а буцко и веруе у тој, а што се уствари дешава видете сами.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.