Како Босанац пали усисувач? (видео)

Сподели со своите пријатели

Малце чудан начин на палење дефинитивно и све не стра дека ќе га укључи, ама нема врска имав си сигурно метлу дома.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.