Како би реагирале да видите бебе качено на хаубу? (видео)

Сподели со своите пријатели

Два милиони прегледи на видео у кое пранкстери се зезав на тему “лош татко”. За онија што не знаесва што се дешава зад скриени камере, некои сцене ги богами извадисва од памет.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.