Како би реагирале ако шваљерка ви улети на сред венчање? (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако на сред венчање пред да га кажете судбоносан одговор ви улети девојка што тврди дека е шваљерка на вашега изабраника, како би ви реагирале?

Пошто овој се стварно десило и тој е забележано на видео, девојка улетуе и тврди дека претходну ноќ гу поминала с’с неславнога младожењу, а сумње дека нешто стварно смрди е и кум кој не можеше да се уздржи од смејање.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.