Како би изгледало к’д Мистер Бин би играја „Pokemon GO“? (видео)

Сподели со своите пријатели

Гледајќи га видео такој почна да не фаќа некоја језа дека уствари овој е приказ на тој како изгледав сви људи док гу играв овуј игричку и доваѓамо до закључак дека треба да престанете.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.