Како би изгледало к’д „краљ на инстаграм“ би била жена (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е една одлична пародија на живот и дело на краља на инстаграм Дан Билзериан.

Loading...

За онија што не знаев он е професионалан коцкар, т.е. пардон играч на покер, ама прилично активан на инстаграм, куде е прогласен за најинтересну особу.

Он знае да објавуе слике с’с атрактивни и голи девојке, оружје, авта и луксуз, а девојка по име Дејвисон тој га видела како смешно и сака да га исмее преко своју пародију.

Како изгледа тој обавезно погледнете у видео.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.