Какав крај на трку (видео)

Сподели со своите пријатели

Трка у затворен простор и не е б’ш паметна идеја.

Loading...

Ако сакате да знаете зашто, само га погледните наредно видео, куде уместо трака, за крај на трку се користи ѕид.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *