Јунак: Роден без пенис, а спиел со 100 жени (видео)

Сподели со своите пријатели

Ендру Вардл е 40 – годишен Британец роден со тестисти, но без пенис. Тој својата тајна успешно ја криел од сите пријатели,  па дури и од својата девојка.

Loading...

После години на тешко молчење, Ендру донел одлука да ја сподели својата строго чувана тајна со остатокот од светот, и тоа во емисија на познатиот ТЛЦ канал во серијал под наслов ”Маж без пенис”.

Емисијата е снимана повеќе од година дена, и открива како Ендру се носел со својата абнормалност, и како сето тоа влијаело на неговиот сексуален живот.

– Мојата прва девојка беше мило суштество, полно со разбирање. Бевмр во љубовна врска полни четири години и тоа што сам роден без пенис не беше некој проблем. Можеби затоа што имавме по 15 години. Можеби да останавме заедно и понатаму, ќе имавме проблем плус, раскажува несреќното но потентно момче, тврдејќи дека иако е роден без полов орган, тој успеал да спие со повеќе од 100 жени,  раскажува Ендру за британските медиуми.

Ендру тврди дека 20 посто од жените со кои  бил во кревет, биле свесни за неговата состојба, а од една девојка добил и шамар во обид да објасни што го мачи.

– Најверојатно беше лута на мене бидејќи мислеше дека ја лажам, ама тоо не е нешто што се кажува на прва, објаснува Вардл.

Ендру многу скоро ќе оди на операција за уградување на функционалан пенис направен од кожа, крвни садови, жили и нерви од неговата рака.

Loading...

Само напред мајсторе, и ако без пенис си спиел со 100, тогаш со новиот орган ќе можеш бројката да ја  дуплираш без голема мака.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *