ЈУ носталгија: Хрватски навијачи ѕуцав на Ужичко коло (видео)

Сподели со своите пријатели

Тој е т’ј балкански и југословенски менталитет, нигде не се иде без алкохол и без оро. Еве отишле да пратив Европско првенство, ама тој не може да пројде ако не се заигра како што доличи.

Ѕуцав Хрвати у Францију па се не шалив.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.