Још Обама да дојде и комплет смо (фото)

Сподели со своите пријатели

Пошто не` посети Папа Фрањо, од с’га, за кумановци више не важи изрека:

Loading...

– Ја мош` Папу не га знам, а друго све ми е јасно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.