Јога дефинитивно не треба да изгледа овакој (видео)

Сподели со своите пријатели

За правилно изведување на јогу су потребни године пракса и кондиција, а да бидете експерт мора да вежбате с’с мајстори. Тек после неколко године тренинг може да дадете прав третман на ваше тело.

Loading...

Али пред све тој да га совладате, вероватно много повише ќе личите на овија људи, него на професионалци, затој не се трудете да ги правите овија технике док не ги совладате основе.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.