Јапанке не г’лтав такој л’ко (видео)

Сподели со своите пријатели

 

Loading...

Најново што ни доваѓа од Јапан е тест за издржљивост. Имено, жене пиев млеко и седнуев у скут, док ги батка голица по стомак.

Што мислите?

Ќе га г’лтне ли?

 

https://www.youtube.com/watch?v=NRyd9gzV8Go


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *