Ја избричил брадата после 14 години – семејството не го препозна (видео)

Сподели со своите пријатели

44 – годишниот Амит од Израел, за потребите на снимање на реклама ги избричил мустаќите и брадата што ги носел полни 14 години.

Loading...

Амит има две деца, а ниту едно од нив го нема видено без брада, но, ниту неговата сопруга всушност никогаш не го видела лицето на Амит без вообичаените додатоци.

А, колку разликата ја чини една така мала работа, најдобро ја покажува реакцијата на членовите од семејството и пријателите, кога Амит првпат се појави без брада.

”Никогаш не сум бил вака нервозен”, признава Амит на социјалните мрежи, а целата приказна ја опишал прилично шокантно, по што следело и плачење.

Без брада, Амит најпрвин се појави во семејната продавница, каде неговата мајка и сестра не можеа да го препознат новиот лик.

 

 

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.