Извинете може ли да ви ги зему гаќе? (видео)

Сподели со своите пријатели

Работи се за још едно видео куде се игра мајтап с’с људи, али с’га е работа што дечко сака да донира 1.000 долара за помош на болни од рак за сваки гаќе што ќе ги добие.

Loading...

Па погледнете колко му е успешна мисија.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.