Извадил нож, па го напуштил бутикот со крвав нос: Цел свет му се смее на нервозниот крадец! (ВИДЕО) (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Полицијата во мексиканскиот град Толука трага по сторителот на дрска кражба во локална продавница за облека, а грабежот веројатно немаше да стигне до медиумите во тој интензитет доколку разбојникот не си го скршеше носот додека бегаше .

Loading...

Нервозниот крадец, всушност, се затрчал  и удрил на стаклената врата, по што некако успеал да го напушти местото на злосторството.

Надзорните камери го забележале и моментот кога со нож им се заканувал на работниците, како и нејзиниот храбар обид намерно да го спречи.

За среќа не ја повредил, а болка си нанел само на себе.