Изиграва мангупа па га демолира ново БМВ (видео)

Сподели со своите пријатели

К’д некој много се прави што викамо ми кумановци накурчен ако му е. Иако он направи тоталну сообраќајку ипак нема никакви последице, ама затој авто отиде од руке.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.