Изгледаше како нормална трка све док едно авто не одлучи да полети (видео)

Сподели со своите пријатели

За некога едноставно не су ни коњски трке, а не да му дадеш авто да вози и да се трка с’с њега пошто автоматски штом акне гас може да испокрши банкине и да си изврши самоубиство.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.