Изеде ќутек – нема му спас од љубоморну девојку (видео)

Сподели со своите пријатели

Женска љубомора. Болест од коју не можеш да умреш, ама можеш да изедеш ќутек, и тој добар.

Loading...

Еве што му се деси на еднога јадника, кој само сакаше да лиже пудинг од плесачицу.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.