Иван Исцелител ни испрати поруку да ви пренесемо

Сподели со своите пријатели

По кој знае кој пут Иван Исцелител ни испрати поруку на нашу фејсбук групу с’с намеру ми да ви гу пренесемо. До с’га не смо га правиле тој, ама еве одлучисмо се да искочимо на човека у сусрет откако сфатисмо дека он е не само локална позната личност у Куманово, него и свеЦки познат како најголем хуманиста човек што лечи од све живо.

За да његова порука не трпи промене и погрешно да не га пренесемо ми ви гу пренасамо интегрално:

ЕКСКЛУЗИВНО Тајните на Македонската Света Гора предизвик и за Англичаните Локалитетот Костоперска Карпа и годинава атрактивен за археолози од британските универзитети ДРАГИ ПРИЈАТЕЛИ ТУКА ИМАЛО 40 ХРАМОВИ ОД МЕСТОТО КАЈ СО МИ Е БАРАКАТА ТУКА РИМСКИОТ ЦАР КОНСТАНТИН СЕ МОЛЕЛ НА БОГ ДА МУ ДАДЕ ЗНАК И БОГ МУ ПОКАЖА ЗНАК КРСТ НА НЕБОТО И ЦАРОТ НАРЕДИЛ НА СИТЕ ВЕРСКИ ОБЈЕКТИ ДА СЕ СТАВАТ КРСТОВИ И ОТОГАШ Е ХРИСТИЈАНСТВОТО КОРЕНОТ НА ХРИСТИЈАНСТВОТО Е ОД МОЈАТА БАРАКА ДРАГИ ПРИЈАТЕЛИ МОЌТА НА МЕСТОТО СЕ ОСЕЌА СИЛИНАТА НА ДУХОВНАТА МОЌ СЕКОЈ ЈА ОСЕЌА МАГНЕТИЗМОТ НА ЗЕМЈИНАТА ТОПКА ТУКА Е НАЈ ЈАК ЗАТОА БОГ МИ ГО ПОКАЖА МЕСТОТО ЗАТО СУМ ТУКА ЈАС НЕ Е НИСТО СЛУЧАЈНО.

У његово име се извиенуемо за граматички грешке.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.