Итно се бараат работници од разни профили за Германија – тргнување веднаш

Сподели со своите пријатели

Еуроџобс е во итна потрага по работен кадар за Германија, и тоа:
1. Кнауф – мајстори (со искуство)

Loading...

– Двојна плоча, монтажа, работа во регион Дортмунд
– Плата 9е/саат (опција за преговори по м2/евро), платено сместување, платен превоз (работа-објект) , Пријавени во герм. фирма, нема потреба од познавање јазик, само со еу пасош/лчк или ге- вер- бе.
—————————————
2 . Електричари и Водоводџии

– Со еу пасош/лчк , Диплома или сертификат за занаетот, искуство со инсталации – за електричарите / Монтажа на водоводни цевки – за водоводџиите.
– Плата 7-8 е/ саат нето почетно .
- Не е потребно јазик, но е пожелно,  платено сместување, превоз , аванси , пријавени во Словенија .
– Само со еу пасош / лчк . Кратка проба во Словенија.   ————–—————————————————–

3. Готвачи за фаст-фоод ресторани со основно А2 ниво германски јазик. Плата по договор. Платено сместување и храна./ Еу пас/лчк
—————————————————-
4. Општи работници за Мега Месарница (пакување пакети со месо и др) со познавање на германски јазик – Б1 ниво . Еу пас/лчк
—————————————————–
5 . Електромеханичар / техничар со искуство за поправка на бела техника ( платена обука, сместување, пријавен – 3 месеци) во врвна германска фирма, Пожелно – со почетно а1-а2 познавање на германски јазик
 и Еу пасош. Повеќе инфо на емаил.
——————————-
6. Словенија – Општи работници со искуство во градежништво
, Зидари и тесари 4 до 5е/саат нето , платено сместување, 1 – храна , пријавени итн.
Само со еу пасош/лчк
———————————————–
Аплицирајте и дознајте повеќе на СКАЈП euroworker2 (state slovenia)

Само сериозни и спремни аплицирајте на емаил [email protected] и во инбокс на фб страната

Напомена ЕУ ПАСОШ ИЛИ ЛИЧНА КАРТА ПОБАРУВАМЕ ЗА СИТЕ ПОЗИЦИИ – НЕ НОН-ЕУ ПАСОШ . АКО ИМАТЕ ЕУ РАБОТНА ВИЗА – ЗАВИСНО ОД ДРЖАВАТА – ТОГАШ СЛОБОДНО АПЛИЦИРАЈТЕ.

Euroteam – euroworker .https://www.facebook.com/euroteam.euroworker?fref=ts


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.