Исти луѓе но со 100 килограми помалку (галерија)

Сподели со своите пријатели

Ако постои волја, се наоѓа и начин да се изгубат дури и до 1оо килограми прекумерна тежина. Овие луѓе се доказ за човечката упорност која мора да се исплати, кога – тогаш.

Loading...

1. Брачен пар по губењето килограми повторно направил нова брачна фотосесија

2. Овој човек изгубил рекордни 50 килограми

3. Со силна волја, може да се изгуби и 63 килограми

Loading...

4. Дали ова е истиот човек?

5. Мајка и син во заедничка борба со вишокот килограми

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.