Искорпа га како сиромашнога, а к’д се појави с’с мотор наплати ву дупло (видео)

Сподели со своите пријатели

Јутјубери почнасва да биднуев људи што се активно на некој начин борив против проституцију и спонзоруше на т’ј начин што јавно ги исмејуев и понижуев.

Овој е још едно видео у целу туј низу што од прошлу годину и те како е популарна по интернет. Стандардно можете да видите како изгледа к’д девојка искорпа сиромашнога, а сака да се залепи за богаташа без разлику на све.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.