Искочи си од сред емисију: Не му се збори више за Кардашијан (видео)

Сподели со своите пријатели

Некад знае све да дојде преко главу без разлику што ти е професија. Такој на овога водитела ваљда му е здосадило свак д’н Карадашијан па Кардашијан и на човека знае да му дојде преку онуј работу од едни истри ствари па си он фино лепо појде да си искочи у сред емисију. Да не беше колешка да га врати назад пропадна емисија.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.