14.01.2020 12:49

Искочи да ги прошетам папагали (ВИДЕО)

Facebook Twitter Google+

Добро е к’д човек насабајле реши да протегне ноге док га шета свое куче, ајде на запад има и шетав мачиња на поводник, и тој некако да сфатиш.

Меѓутим, ов’ј другар се надмина сам себе.

Loading...

На поводник реши да ги прошета папагали.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments