Искочена е Fail компилацијата од втору недељу на декември (видео)

Сподели со своите пријатели

Недеља знае да биде досадна уби боже и да не ви е до ништо, да легате и да одмарате. Е док га рпавите све тој зашто па да не се насмеете. Еве искочена е овај компилација од видеа која не може, а да не ве насмее.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.