Интересна финта како на некога да му украдете телефон (видео)

Сподели со своите пријатели

Обично пазимо куде ни се наваѓа мобилан, жене га стављав и у неколко ташњичиња, али кражба на телефони за некога може да биде и едноставна работа.

Нормално, работи се за шалу, не га сфаќајте овој превише озбиљно. Искористете га само ако сакате да се нашалите с’с некога.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.