Импресивна игра на прсти на глувонемо руско момче (видео)

Сподели со своите пријатели

За луѓето со оштетен вид или слух, тоа што нам ни се чини како нормално е речиси недостижно за нив и обратно. Тие ги чувстуваат појавите и работите околу нас на посебен и навистина чуден начин.

Loading...

Тоа е случајот и со глувонемото момче од Русија, Андреј Драгунов, кој, иако никогаш не го слушнал ритамот на музиката, изведе прекрасен танц, и тоа со своите десет прсти.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *