Има се – може се: Милијардер га сахрани Бентли Континетал (фото)

Сподели со своите пријатели

На милијардера од Бразил му умре Бентли. За да ги копира египетски фараони, Кол Чикин Скарпа, реши да организира погреб за свое ауто за да дознае цел свет дека тој  било нешто свето за њега.

Loading...

Бентли Континетал беше погребан пред неколко д’на, и вредност на ауто е проценета на пола милион долара.

Сахрана на Бентли се одржа у двор на богатога милијардера. Не се знае дали ќе вади 40 д’на.

 

Loading...

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.