Има само 14 године и веќ е паркур ѕвезда (видео)

Сподели со своите пријатели

Роби Грифит од Шкотску има 14 године, и веќ е супер паркур ѕвезда.

Loading...

Погледните што све прави Роби за 40 секунде.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.