Има глупи људи, ама има и рекордери (фото)

Сподели со своите пријатели

На овија људи што ќе ги видите на слике или им е превише досадно у живот или сакав да бидев екстремни и да бидев у центар на пажњу. Како и да е не би се ми смејале толко да не су мајке направиле неуспешан абортус.

Loading...

Не е хигиенски, а тој што изгледа одвратно е друга ствар

najludi-ljudi-foto-ilyke-1449258874-797679

Шансе за рак пута четири

najludi-ljudi-foto-ilyke-1449259082-797685

Фризура што збори много, ама среќа не се осеќа

najludi-ljudi-foto-ilyke-1449259136-797687

Зашто бре?

Loading...

najludi-ljudi-foto-ilyke-1449259170-797689

Што ги е*ам ќе ги сечам

najludi-ljudi-foto-ilyke-1449259304-797691

Интересан стајлинг

najludi-ljudi-foto-ilyke-1449259399-797697

Он обожава адреналинску вожњу

najludi-ljudi-foto-ilyke-1449259436-797699

К’д у исто време мораш да завршиш работу и да бидеш негде

Loading...

najludi-ljudi-foto-ilyke-1449259547-797701

Од раѓање сви знаесва дека ќе ги боли глава од њега цел живот

najludi-ljudi-foto-ilyke-1449259610-797703

Ма какво венчање, нек се венча с’с онуј ороспију, ја ќе си играм игре

najludi-ljudi-foto-ilyke-1449259744-797705

Пријатан апетит

najludi-ljudi-foto-ilyke-1449259812-797707

„Печење“ на снег е популарно, куде нас фали још снег

Loading...

najludi-ljudi-foto-ilyke-1449259877-797709

Све за добру слику

najludi-ljudi-foto-ilyke-1449259916-797711

Мачко сакаш ли да те возу на тигра?

najludi-ljudi-foto-ilyke-1449259955-797715

Останете со нашата програма

Loading...

najludi-ljudi-foto-ilyke-1449260001-797717


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.