Има четири године и пицајзле на очи – пренела ву ги баба ву

Сподели со своите пријатели

Девојче е од Кину и има четири године, а пред неколко д’нови почнала да се жали дека нешто гу страшно чеша око, па мајку ву решиле да гу носи на доктора. У болницу ву констатирале дека на трепке има срамни в’шке, а веруавле или не с’с даљи прегледи установиле дека она ги добила од бабу ву.

Loading...

profimedia-0102328985-12


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.