Или е до мајстора, или е до електроде (видео)

Сподели со своите пријатели

Заварувач на обично железце на камион, и покрај тој што замени неколко електроде, не успеа да почне да работи, што само га докажује непишано правило дека некад едноставно ништо не ти иде од руку, и тој е тој.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.