Играв Турција – Хрватска, а страда телевизор (видео)

Сподели со своите пријатели

Најтрагично од све е што он не га искрши телевизор затој што се изнервираја од резултат, него затој што ќерка му на најинтересни моменти константно муг а палеше и гасеше телевизор.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.