Игра кошарку с’с свои кучиња (видео)

Сподели со своите пријатели

Овј газда ги третира свои кучиња како мали дечиња, а научија ги и како да се понашав. У видео можете да погледнете како он ига импровизирану кошарску с’с кантичку и топчиња с’с свои кутриња и се забавља прилично.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.