Идев одмори – букирај си булевар (фото)

Сподели со своите пријатели

Момци од главан град на Војводину – Нови Сад, дали од зезанцију или општу сиромаштију, ичера земев пешкири и ќебиња, па си гу легнев на с’лнце на најфреквентан булевар.

Loading...

Нема туј што да се чудимо сви.

Каква е безработица и немање паре, и сокак пред куќу ќе ни се види како Малдиви.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.