И животни су пијанице (галерија)

Сподели со своите пријатели

Ми у Куманово знаемо да си га употребимо муабет „уѓнија се“ к’д некој гу претера с’с пиење. Епа к’д гу погледнете овуј галерију ќе видите како е к’д се препие.

Loading...

Нема врска што на слике су животни и они знаев да се журкав и они знаев да се „уѓонив“ он алкохол и да не знаев за себе.

Замислете к’д би имале овакви миленичиња, свак д’н да си пиете заедно. Бре, мераци.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.