И војска не е тој што некад беше (видео)

Сподели со своите пријатели

Работи се за канадску војску и двоица дечковци очигледно склони на привлачност од ист пол кои негуев некоју си љубавну романсу.

Војници су Канаѓани кои некое време биле разделени због обавезе кои Армија им ги наложијла и ги испратила на различни краеви на свет. После т’ј период они се сретнуев и туј се поздрављав пред очи на сви, а т’ј историски либералан момент за некоју светску војску е снимен и објавен на интернет.

Наслов збори повише од што треба, а на вас е да га коменитрате случај.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.