И вегетаријанци к’д се напиев едев ќебапи (видео)

Сподели со своите пријатели

У прашање е експеримент преко кој сакав да докажев дека вегетаријанци ипак можев да едев месо, а к’д су пијани некако тој ги изгледа и прилично укусно, иако можда наредан д’н к’д ќе се сетив на тој или некој ќе им каже ќе се поакев, ама тој ги е.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.