И вас ќе ве заболи – гостинка ву се расчепи у сред емисију (видео)

Сподели со своите пријатели

Знаемо дека боли, ама што да правимо к’д е стварно смешно. Овај што по малце лилчи на онуј ретардирану Аву, што се влечеше по српски ријалити програми, ваљда гу знаете, ако не гу знаете боље за вас.

Loading...

Е да се вратимо на главно. Овај глупача не знаесмо што сакаше да направи ама она рипна и се рачепи на земју, у положај шпага, и док водителка и кувар се чудесва што се дешава она не можеше да се подигне од земју.

Нормално придесва и ву помогнасва, ама она веруемо плакала е од болови, а можда ќе плачете и ви од смејање, можда ќе ве заболи и вас од емпатију, не се знае док не погледнете за што се работи у видео.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.