И после куде нас имало гужва на базен (видео)

Сподели со своите пријатели

Осам илјаде Кинеза се бањав у исту воду, и за њима тој е најнормално. Куде нас, сто човека на базен и одма се буни народ.

Loading...

Иначе, снимка е направена на базен под име ”Мртво море”, кој има капацитет да собере 10 000 људи. Судејќи според гуме за пливање, базен е направен за непливачи.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.