И од нашега Ѓорѓета имало бетер (видео)

Сподели со своите пријатели

Генијалан лик снимен на самит на Г20 ичера е само доказ дека и од нашега претседатела има бетер.

Loading...

Capture

Сви се веќ сигурно сеќате на “moon – walk” на Ѓорѓета у обид да се оддалечи од Боцевскога, ама гледајќи ги снимке од овога генијалца, сфаќамо дека наш претседател и не е до толко дезиорентиран како што народ мисли и тера сеир на његов рачун.

giphy1-770x470

Да се потсетимо накратко на његов наступ…

 

А еве га његов наследник снимен ичера…

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.