И мајмун знае дека у автобус се стануе на постари, ама кумановци НЕ! (видео)

Сподели со своите пријатели

Млади опуштено седив и кулирав, а трудни жене, бабе и дедовци, болни људи стоив – свакодневна слика у наши градски автобуси мора да признаемо сви. Свака ги част на онија што имав културу и савест па не га правив тој, ама реално да зборимо много су малце.

Loading...

Ама овој е видео што можда ќе ве научи дека треба да поштуете постари, а тој ќе ви га покаже мајмун што на постари га отступи место у автобус.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.