И комшика Стојанка ќе им завиди на шпионажу (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Овија две кучиња шпионирав некога преко ограду, али тој га правив организирано, како куде нас к’д опозиција и власт се организирав да крадев или комшика Стојанка к’д сака да дознае што се дешава куде нас дома.

Турист сакаше да погали мечка, за малку ќе го чинеше живот (ВИДЕО)

Loading...

Сигурно и ви имате некоју такву комшику. За разлику од њума, овија кучиња су сигурно послатки.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *