И гледаш си ти такој у плаво море, и… (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако некој ти нафрљи мерак да те гурне у воду, он ќе најде начин, и тачка.

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.