И да погинеш колко можеш ќе се спасиш (видео)

Сподели со своите пријатели

Жена на около 47 године рипа од трети спрат и тој само у гаќичке, затој што унутра избија пожар. Што ли е спречија т’ј пожар па е она излетела у гаѓе не се знае, ама мила душа – ризика јак па и да погинш колко можеш ќе се спасиш.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.