Хулк е реалан и може да подигне 175 кила од шалу (видео)

Сподели со своите пријатели

Он е од Ирак и редовно гу претставља своју земју на сви натпревари од вид на дизање тегови и тешки предмети. Може да дигне 175 кила оод шалу, што е еднакво на две беби слончиња, па затој га викав Херкулес.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.