Храброст, лудост или глупоќа е да га рушиш ѕ’д на кој стоиш? (видео)

Сподели со своите пријатели

На интернет кружи видео куде човек кој без никакви заштиту руши ѕ’д од зграду на кој стои, а ако малце добро погледнете ќе запзите дека још една будала га тој прави у позадину.

Одговор на тој дали е храброст, лудост или глупоќа да се работи овој извлечете га сами, пошто нас не све асоцира на трету опцију.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.