Храброст или лудост: Руси правив акробацие на највисоки зграде у свет (видео)

Сподели со своите пријатели

Дека е т’нка линија меѓу лудост и храброст, најдобро га покажуе овој видео кое е постирано на канал OlegCricket на YouTube.

Loading...

Имено, група на адреналински зависници од Русију снимав скроз луди видеа на кои може да се види како изведуев акробацие на највисоки зграде у свет без никакву заштиту.

Доста коментари ги фалив дека су они храбри, али доста од коментари викав дека су они луди особе. Две видеа су снимену у Дубаи на највисоки зграде.

Како изгледа све тој интерсно би било да видите сами.

https://youtu.be/xgLiEJRFXc8


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.