Храбра мачка спаси живот на мало детенце (видео)

Сподели со своите пријатели

Под наслов ”Мојата мачка го спаси мојот син”, на Јутјуб се најде видео запис снимен од мониторинг камери на кои се гледа како мачка спасува живот на мало момче, од налет на бесно куче кое го гризе детето насекаде низ телото.

Loading...

Родителот накрај на видеото ги покажува раните здобиени од налетот на бесното куче, кое само за неколку секунди успеа да нанесе длабоки рани врз телото на малото дете.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.