Храбар подвиг и нов рекорд: Скок у воду од 58,8 метра (видео)

Сподели со своите пријатели

Рипајќи од карпу висока 58 , 8 метра, Швајцарац Ласо Шалер е нов светски рекордер у скок од висину у воду.

Loading...

58, 8 метра е висина поголема и од криву кулу у Пизу (56 ,71) или 19 – метарску катницу.

Лет од туј висину траеше 4 секунде, а храбар дечко улете у воду сас брзину од 123 км/ч.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.